A new edition of “Seny i Rauxa” will open tomorrow in the cultural space of the Distillery

with No Comments

Demà, dissabte 17 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, La Destil·leria, espai cultural de Mataró, obrirà la tradicional col·lectiva “Seny i rauxa a Les Santes”. Serà la 8a edició, que porta el nom de “TOT I RES” i vol ser la primera mostra co-creada pels membres de la seva comunitat.

La tradicional exposició col·lectiva “Seny i rauxa a Les Santes”, que es celebra cada any a La Destil·leria durant la Festa Major, arriba a la seva 8a edició amb un canvi de format. Enguany La Destil·leria canvia la dinàmica que havia portat fins ara i proposa als membres de la seva comunitat crear la primera mostra co-creada.

Ha estat un procés on destaquem la màgia que es pot crear quan un grup d’artistes treballen amb un mateix objectiu. La creativitat, l’art, el comprimís, el respecte, la il·lusió son alguns dels pilars que s’han viscut durant aquesta mostra.

A “Seny i rauxa a Les Santes, TOT I RES” s’hi podran veure 13 obres creades per parelles artístiques de diferents disciplines: dibuix, pintura, gravat, collage, joieria, escultura, videoart entre d’altres. Es busca afavorir la interrelació dels membres de la comunitat de The Distillery, per co-crear una obra final.

Així doncs, distribuïdes pels diferents espais de La Destil·leria, hi haurà obres dedicades a cada dia de Les Santes, del 21 al 29 de juliol. Per crear-les, els artistes s’han inspirat en moments destacats de la festa com la Nit boja del 25, la Barram i Repicada del 26, el Ball de Dracs o el ‘No n’hi ha prou’ del 28, entre molts altres actes.

Tota la comunitat de The Distillery ha pogut participar en l’organització d’aquesta mostra co-creada de la manera que ho ha desitjat, com a parelles artístiques o fent tasques de comunicació, coordinació o muntatge i curadors de la mostra.

També, com és habitual a La Destil·leria, ens ofereixen un taller relacionat amb la mostra, en aquest cas, en Pep Duran ens farà una demostració de comunicació oral amb el títol: “Narrem Les Santes”.

Hi participen: Pau Agustí · Montse Aldrufeu · Txell Alemany · Anna Aluart · Genet Argaw · Agit Baqué · Judit Batayé · Clàudia Berdaguer · Carme Calafell · Laia Calsapeu · Isaac Candelario · Pol Codina · Nadine Delgado Zaragoza · Aina Dorda · Pep Duran · Maria F.Cortés · Mireia Fàbregas · Ruth Garcia · Gemma Inglés · Ricard Jordà · Carme López · Catherine Lorton · Mireia Mas · Laia Mulà · Gemma Pallès · Núria Pujol · Ignasi Puy · Ot Puy I Baqué · Alexandra Quesada · Golly Rectoret · Carme Roher · Marc Tàpias · Pol Uñó G. · Marga Viza · Esther Zaragoza.

La mostra es podrà visitar fins el dia 13 de setembre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.