We know the Clack Audiovisual Cooperative, promoter of the “Festival NOSALTRES”

with No Comments

From its inception, the purpose of Clack was to channel the concerns of a group of young people from the Maresme in the field of visual arts, audiovisual, journalism and new technologies.

Tal com diuen al seu web, per a ells, la prioritat és la producció de documentals per a televisió en el camp de les ciències socials.

El que avui té forma jurídica de cooperativa, va iniciar-se com entitat sense afany de lucre el 2001 a Mataró, amb el nom de Clack Produccions Culturals. A la conversa, Eloi Aymerich ens explica els detalls d’aquesta evolució.

Clack està format per un equip jove, de vuit persones. La Cristina Madrid i l’Eloi Aymerich, amb qui conversem, són els codirectors delFestival NOSALTRES”.

Cristina Madrid, aprofundeix en el significat de “LIDERAR LA RETROBADA CULTURAL POST-COVID AL MARESME”.

El projecte compta amb el valor afegit que significa és la participació i col·laboració de 24 entitats de Mataró i el suport explícit d’Òmnium Cultural.

La transparència en els comptes i els diferents preus en les entrades, segons la possibilitat de cadascú, són altres característiques d’aquest festival que ens permet als mataronins i mataronines gaudir de la cultura durant l’estiu.

Si escolteu el vídeo coneixereu detalls sobre la programació i els artistes participants en el festival. És una demostració clara de la quantitat i qualitat dels artistes de la ciutat, així com de la seva generositat.

Recordeu que el festival es va estrenar el passat dijous 9 de juliol i no acabarà fins al 27 d’agost. Les entrades les podeu adquirir anticipadament al web nosaltres.clack.cat.

Here you can listen to the entire program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.