In the space in the Interview we talk with Pere Vázquez, director of “Hamnet”, who we recently saw at Can Gassol

with No Comments

Vázquez is a young theater and film director born in Mataró, who never stops, he has not yet finished a project that is already working on the next one.

A més d’altres formacions, Vazquez graduated fromEscola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) amb l’especialitat de guió.

L’any 2008 va estrenar la seva primera obra, “L’habitació del nen”, de Josep Maria Benet i Jornet. Des de llavors, tots els muntatges, un total de 17, han tingut una gran acollida per part del públic i de la crítica.

Today we have it in Mataró Cultural on the occasion of the success achieved with HAMNET, la primera obra representada a Mataró després del confinament.

A la primera part de l’entrevista, Vazquez ens explica d’on li ve la seva afició al teatre i el cinema i quines van ser les seves primeres experiències en aquest món.

It’s especially interesting to hear the part we’re talking about HAMLET, de la que va escriure que: “És una obra de teatre experimental i minimalista, molt cinematogràfica, que a la pràctica té una concepció molt contemporània”.

Escoltareu com ha estat l’experiència de treballar amb un jove (14 anys) actor mataroní com Quim Font, i de la presència per vídeo a l’obra d’un actor consagrat com Joan Crosa.

But in Pere Vázquez no només dirigeix, sinó que també l’hem vist actuar. Sense anar més lluny, als Pastorets de la Sala Cabanyes, per on han passat la majoria d’actors mataronins que després han triomfat als escenaris.

Per acabar, el protagonista de the Interview space d’avui, ens explica quins projectes té pel futur. Un futur que es presenta incert a causa de la pandèmia que encara no sabem quan podrem donar per superada i que probablement ens deixarà nous hàbits.

Here you can listen to the entire program.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.