El programa “Música sense data de caducitat” inicia una nova etapa

with No hi ha comentaris

Música sense data de caducitat, el programa produït per Mataró Cultural que vol ajudar a entendre i estimar la música clàssica, fa el salt a l’emissora municipal Mataró Ràdio després d’emetre’s durant tota una temporada a Ràdio la Veu TV.

 

Música sense data de caducitat es va començar a emetre el 20 de setembre de 2020 a Ràdio la Veu TV.  Des de llavors, s’han emès un total de 21 programes els diumenges a les 12 del migdia amb periodicitat quinzenal. El darrer el passat dia 20 de juny.

A partir del diumenge 4 de juliol el programa passa a emetre’s a Mataró Ràdio. Continuarà tenint el mateix títol i la periodicitat serà setmanal. Durant l’estiu s’emetrà cada diumenge a partir de les 10 del matí.

A partir d’ara la durada del programa serà sempre de 25 minuts per a, d’aquesta manera, adaptar-se a la graella de l’emissora municipal. Està previst recuperar tots els programes ja emesos i també se’n produiran de nous. Per exemple, el diumenge abans de Santes, podrem escoltar “La música popular a les festes de la Patum i Les Santes”.

L’objectiu del programa, produït per Mataró Cultural i editat i presentat pel cantautor mataroní Genís Mayola, seguirà essent apropar la música clàssica a tots els públics.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.