El fotògraf Quim Dasquens penja les seves obres a la Sala del Sant Lluc al Col·legi d’Aparelladors

with No hi ha comentaris

L’Associació Sant Lluc per l’Art inaugura divendres una nova exposició a la Delegació a Mataró del Col·legi d’Aparelladors. En aquesta ocasió, l’artista escollit ha estat el fotògraf i dissenyador gràfic Quim Dasquens.

 

Aquest proper divendres, dia 21 de gener, a la Delegació del Col·legi d’Aparelladors a Mataró, a les 7 de la tarda s’inaugura l’exposició “ISIYOONEKANA”  (Invisible en Swahili). Una col·lecció de fotografies  que el fotògraf Quim Dasquens, nascut a Caldes de Montbui, ha realitzat en els seus viatges arreu del món.

En aquesta ocasió Dasquens ha posat la seva mirada bàsicament sobre les persones, principalment dones, les activitats que fan per a sobreviure, creant un document sensible, bell i corprenedor alhora.

Quim Dasquens és un fotògraf especialitzat en fotografia de viatges i és organitzador de viatges fotogràfics i tallers, que s’autodefineix com a fotògraf de la natura per vocació.

La seva experiència professional, però, s’estén a molts altres camps com són el disseny gràfic, la creació de marques, la formació en fotografia i un llarg etcètera, que ens fa adonar de les diverses facetes on es mou artísticament i professionalment.

Ha exposat en diversos espais del nostre país, de l’estat i també a diversos països europeus i està en contacte amb grups com ara  el British Journal of Photography i el Worldlife Photography Worldwide, entre d’altres.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.