Donem la veu al Centre de Formació i Prevenció per conèixer el seu programa ALTERARTE

with No hi ha comentaris

En aquesta ocasió, a l’espai ”La Veu de les Entitats” parlarem d’art. Però de l’art com a teràpia i com a font d’expressió, d’emocions, de sensacions, de sentiments. Ho farem amb la gent del projecte Alterarte, del Centre de Formació i Prevenció de Mataró.

 

El Centre Alterarte té la seva seu al carrer Jaume Ibran de la nostra ciutat. Un centre que vol ser un equipament cultural de la ciutat, concebut per a desenvolupar-hi una activitat artística, formativa i de difusió de l’art contemporani compromès amb la societat i el benestar de les persones.

Per a poder-ne saber més, Albert Geronès, de Mataró Cultural, conversa amb la seva coordinadora i responsable, la Sra. Blanca Gimeno.

Blanca Gimeno ens explica, a la primera part de la conversa, quina és la història d’Alterarte i quins sons els seus objectius. També sabrem amb quines entitats col·laboren i quines són les activitats que desenvolupa Alterarte.

També ens explica quines són les tècniques artístiques que treballen i com valora els seus resultats, dels que ens mostra alguns exemples. Entre les experiències recents, Blanca Gimeno ens relata com va ser l’anomenada “Mil caps”.

Pel que fa a l’afectació de la pandèmia a l’activitat que realitzen, ens diu que es van haver de reinventar des del primer moment i que fa poc han pogut recuperar l’activitat presencial a través de grups bombolla.

Finalment, la coordinadora d’Alterarte ens dona a conèixer els projectes que tenen pels pròxims mesos i que esperen poder tirar endavant, malgrat la situació d’emergència sanitària.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.