Debaten sobre “La incertesa de la fotografia d’Exterior”

with No hi ha comentaris

A la taula rodona “La incertesa de la fotografia d’Exterior” hi van intervenir Jaume Estapé, Joan Buch, Enrique Martínez i Francisco Escarmena. Tots ells membres de Foto-Cine Mataró de la UEC. L’acte era una activitat complementària de l’exposició “En ruta pels castells de Catalunya”, impulsada per l’Associació Mataró Cultural.

 

El passat dia 5 de juliol, va tenir lloc la segona activitat complementària de les tres que s’han programat amb motiu de l’exposició “En ruta pels castells de Catalunya”. La mostra de fotografies de 12 castells catalans es podrà veure fins al 22 de juliol, a la sala d’actes de la seu de la UEC a Mataró (Carrer Nou, 29).

A la taula rodona, que portava per nom “La incertesa de la fotografia d’exterior”, hi van participar Jaume Estapé, Joan Buch, Enrique Martínez i Francisco Escarmena, que amb Carlos Carrera, són els membres del col·lectiu Foto-Cine Mataró autors de les 42 fotografies que s’exposen.

La dificultat de sortir a fotografiar un dia determinat, faci el temps que faci, havent-se d’adequar a l’horari que la distància del monument imposa, és una de les dificultats en què tots els participants van coincidir.

Van enriquir molt el debat els comentaris sobre la llum o el coneixement previ de què s’ha de fotografiar. “No és el mateix fer fotografia d’estudi, on tot està controlat, que sortir sense saber que ens trobarem”.

El públic assistent, encara que no molt nombrós, va participar activament del debat, a més de felicitar els autors per les seves obres.

A continuació podeu seguir els detalls del debat i també gaudir de les fotografies exposades i moltes d’altres que no s’han pogut exposar per manca d’espai, així com pel cost que això representa.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.