Coneixem la trajectòria d’un activista sociocultural com l’Antoni Vilà

with No hi ha comentaris

Quim Fernàndez conversa amb Antoni Vilà, un activista sociocultural, que va ser 10 anys director de Càritas a Mataró, membre actiu de les Aules Sènior i vicepresident del Foment Mataroní.

 

L’Antoni Vilà no és un artista, com els que habitualment participen a l’espai de l’entrevista de Mataró Cultural. Vilà és un activista sociocultural. Una persona de les que sense ells no es hi hauria activitat cultural i la societat seria molt diferent de com la coneixem.

El nostre convidat d’avui va ser durant deu anys director de Càritas a Mataró. És per aquest motiu que és una de les persones que coneix més bé la realitat social de la Ciutat.

Actualment és vicepresident del Foment, una de les entitats més antigues de Mataró, juntament amb el Centre Catòlic i és també un membre actiu de les Aules sènior, aules d’extensió universitària per a gent gran.

Antoni Vilar confessa que se sent molt bé a totes les entitats a les quals participa i fa molt de gust la seva feina. Destaca que les Aules Sènior de Mataró enguany celebra els seus 40 anys i són les més antigues del país. Pel que fa al Foment, ens recorda que fa pocs dies va rebre el reconeixement de la Generalitat per ser una de les sales de cinema centenàries de Catalunya. També parla molt bé de Càritas, però pensa que després de deu anys s’havia de fer un relleu, tot i que segueix col·laborant.

Com a vicepresident del Foment és el responsable de la programació musical, a l’hora que és aquesta entitat la que gestiona la programació a càrrec de la Direcció de Cultura. En divuit anys al capdavant d’aquesta tasca ha portat molts artistes i moltes obres musicals la Ciutat.

Vilà ens parla amb passió de tot el que fa i és un exemple de persona que dedica pràcticament tot el seu temps als altres.

No us perdeu aquesta entrevista que podeu recuperar al nostre canal de YouTube.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.