Des del seu inici, la finalitat de Clack va ser canalitzar les inquietuds d’un grup de joves del Maresme en l’àmbit de les arts visuals, l’audiovisual, el periodisme i les noves tecnologies.
Tal com diuen al seu web, per a ells, la prioritat és la producció de documentals per a televisió en el camp de les ciències socials.
El que avui té forma jurídica de cooperativa, va iniciar-se com entitat sense afany de lucre el 2001 a Mataró, amb el nom de Clack Produccions Culturals. A la conversa, Eloi Aymerich ens explica els detalls d’aquesta evolució.
Clack està format per un equip jove, de vuit persones. La Cristina Madrid i l’Eloi Aymerich, amb qui conversem, són els codirectors del “Festival NOSALTRES”.
Cristina Madrid, aprofundeix en el significat de “LIDERAR LA RETROBADA CULTURAL POST-COVID AL MARESME”.
El projecte compta amb el valor afegit que significa és la participació i col·laboració de 24 entitats de Mataró i el suport explícit d’Òmnium Cultural.
La transparència en els comptes i els diferents preus en les entrades, segons la possibilitat de cadascú, són altres característiques d’aquest festival que ens permet als mataronins i mataronines gaudir de la cultura durant l’estiu.
Si escolteu el vídeo coneixereu detalls sobre la programació i els artistes participants en el festival. És una demostració clara de la quantitat i qualitat dels artistes de la ciutat, així com de la seva generositat.
Recordeu que el festival es va estrenar el passat dijous 9 de juliol i no acabarà fins al 27 d’agost. Les entrades les podeu adquirir anticipadament al web nosaltres.clack.cat.
Aquí pots escoltar el programa sencer.
Leave a Reply