Coneixem la Cooperativa Clack Audiovisual, impulsora del “Festival NOSALTRES”

with No hi ha comentaris

Des del seu inici, la finalitat de Clack va ser canalitzar les inquietuds d’un grup de joves del Maresme en l’àmbit de les arts visuals, l’audiovisual, el periodisme i les noves tecnologies.

 

Tal com diuen al seu web, per a ells, la prioritat és la producció de documentals per a televisió en el camp de les ciències socials.

El que avui té forma jurídica de cooperativa, va iniciar-se com entitat sense afany de lucre el 2001 a Mataró, amb el nom de Clack Produccions Culturals. A la conversa, Eloi Aymerich ens explica els detalls d’aquesta evolució.

Clack està format per un equip jove, de vuit persones. La Cristina Madrid i l’Eloi Aymerich, amb qui conversem, són els codirectors delFestival NOSALTRES”.

Cristina Madrid, aprofundeix en el significat de “LIDERAR LA RETROBADA CULTURAL POST-COVID AL MARESME”.

El projecte compta amb el valor afegit que significa és la participació i col·laboració de 24 entitats de Mataró i el suport explícit d’Òmnium Cultural.

La transparència en els comptes i els diferents preus en les entrades, segons la possibilitat de cadascú, són altres característiques d’aquest festival que ens permet als mataronins i mataronines gaudir de la cultura durant l’estiu.

Si escolteu el vídeo coneixereu detalls sobre la programació i els artistes participants en el festival. És una demostració clara de la quantitat i qualitat dels artistes de la ciutat, així com de la seva generositat.

Recordeu que el festival es va estrenar el passat dijous 9 de juliol i no acabarà fins al 27 d’agost. Les entrades les podeu adquirir anticipadament al web nosaltres.clack.cat.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.