Albert Geronès conversa amb Francesc Masriera, secretari de l’Associació d’Amics de Ca l’Arenas

with No hi ha comentaris

Enguany se celebra el centenari del naixement de Jordi Arenes, artista polifacètic, que dominava les tècniques de l’aquarel·la, l’oli, el fresc i l’escultura. Aquest és el motiu pel qual avui donem veu a l’Associació d’Amics de Ca l’Arenas. L’entitat que treballa en la difusió i manteniment de l’obra de l’artista.

Per parlar de l’artista i de l’entitat, Albert Geronès entrevista Francesc Masrierra, membre de la junta de l’associació i que a més d’haver estat amic d’en Jordi és l’autor de la seva Biografia: “Jordi Arenas, la sublimació de l’art” editada per publicacions de l’Abadia de Montserrat.

L’entrevista s’ha realitzat  a Ca l’Arenas, Centra d’Art del  Museu de Mataró, els dies que es pot visitar la mostra: “Jordi Arenas. Mirades polièdriques“. A la planta baixa hi trobem únicament obra seva i al primer pis un diàleg entre obres de Jordi Arenas i dels d’alguns dels seus alumnes.

No podem deixar de dir que fa pocs dies també vam poder visitar l’exposició organitzada per l’Associació Sant lluc per l’Art a la Sala del Col·legi d’Aparelladors. Allà vam poder veure algunes de les obres d’Arenas propietat de particulars que les han deixat per commemorar el centenari.

Amb Francesc Masriera fem un repàs a l’activitat de l’entitat de què ell n’és el secretari i parlem una llarga estona del Jordi Arenas com a persona i també com artista polifacètic: pintor, escultor, musicòleg, així com del mestre de molts artistes actuals de la nostra ciutat.

No us perdeu el vídeo de l’entrevista que us deixem a sota.

 

Aquí pots escoltar el programa sencer.

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.